Friday, January 30, 2009


Ni ha Aqiman Taro dari planet Martikh

Thursday, January 29, 2009







Cameron Higland...............

sekali lagi Jumaat
















hari jumaat datang lagi... esok along cuti sekolah mana nak bawa. cuti sampai isnin ni....





tinggalkan esok untuk esok...





ni ha gambar gambar faily outing.....

Tuhan

Pada hari ini ku memohon kepada Allah tuhan sekalian alam beri lah aku iman yang teguh , jatidiri yang baik untuk meminpin keluarga ku kepada agama mu ya ALLAH.
Terbayang bayang ketika ini nasib anak anak Palestine yang sedang berada jauh lebih susah dari keadaan ku. Teringat juga derita Nurun Jazmin yang telah pergi meninggalkan kita. Teringat juga nasib anak yang dibuang dalam tong sampah oleh suami yang marah itu..haaaaa.. keluhan yang aku tak tahu apa puncanya..

Wednesday, January 28, 2009

Muhammad Aqil Bin Mohd Azmi ; Nurzakia Amni Binti Mohd Azmi




Ini dua anak saya...kiut kan? heheheh tengok bapak la... Anak pertama saya macam mak dia sikit.. anak kedua lebih kepada saya la...org kata anak perempuan memang lebih rapat dgn bapa..kan? anak ketiga ..belum ready lagi la..






videoIni video masa mak diorang belikan kereta remote control untuk along tu....aha ko satu rumah selerak dek kete tu....

How i met with my wife

this is the first time i share how i met my wife..

one saturday morning i am doing ot in my lab at Iiris Bukit jalil....nobody to talk to.. the machine is running...very boring.. i do internet...at the end i stuk at one chat room....talk to one nice voice cik suhana.. and after 3 years she s now my beloved wife....one year dating next one year engaged one next another year married....thats it..now 5 years already la..
i love her very much...i have two kid now...

This is me and my wife Puan Suhana Binti Zulkapli

Keluarga kami


hI to all.....


This is me.....

ASSALAMUALAIKUM

Salam dihulurkan kepada semua.
Khamis pukul 3.00 petang 26 januari 2009....
Blog ini kutujukan kepada ibu bapa ku yag telah mendidik aku, isteri dan anak anak yang begitu kusayangi, keluarga , teman , sahabat , rakan dan kawan.
Semua siapa sahaja yang suka berkongsi hal hal kekeluargaan. ....